Murmestertoresalbu

Murmester Tore Salbu AS

Flislegging

Flislegging i Bergen
Flislegging i Bergen 2

Flislegging

Flislegging i Bergen
Flislegging i Bergen 2

Vi tilbyr det meste inne
flislegging til kunder i Bergen og omegn

Trenger dere hjelp med flislegging i Bergen og omegn. Da har du kommet til riktig leverandør. Vi har mange års erfaring med flislegging for kunder i Bergen, og vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder.

Les mer om murerfaget her

Ta kontakt med oss i dag for bestilling av våre tjenester.

Flislegging i Bergen 3

Vi tilbyr følgende:

  • Flislegging av bad og gulv
  • Flislegging av vegger og innvendig tak
  • Flislegging av ganger og haller

Å flislegge nøyaktig for et pent resultat kan være en utfordring for de fleste. Alt fra godt forarbeid og riktig underlag til riktig oppmåling må hensynstas. Søker du etter flislegger i Bergen, kan det lønne seg å kontakte Murmester Tore Salbu AS.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av din bolig? Ta kontakt med oss i dag.

Innvendig flislegging i Bergen og omegn.
Murmester Tore Salbu AS utfører alt av innvendig flislegging som, baderom, vaskerom, kjøkken (del av totalrenovering), gulvfliser etc. Våre flisleggere har mange års erfaring og har opparbeidet seg god kompetanse på legging av ulike typer flisløsninger.

Flislegging av bad og kjøkken i Bergen og omegn.
Flislegging gjøres oftest i forbindelse med oppussing av bad eller kjøkken, men også som en del av et oppussingsprosjekt, gjerne i ganger eller kjelleretasjer.

Kvalitetsprodukter tilpasset flisleggingen i Bergen og omegn.
Vi bruker alltid den beste kvaliteten i fugemasse, flislim, mørtel etc., tilpasset det område hvor flisene skal legges. Det er ulike produkter tilpassset baderomsgulv, gulv i gangen og på kjøkken. Riktige produkter og godt forarbeid gir et varig godt resultat. Vi er løsningsorienterte, noe som gir deg den beste løsningen. Jobben blir utført nøyaktig og med høy kvalitet.

Ta kontakt med oss i dag dersom du ønsker profesjonell fagman til å utføre din flislegging. Vår kompetanse er din trygghet som kunde av Murmester Tore Salbu AS.

Litt historikk om flislegging og fliser:

Flislegging i Bergen 4
Flislegging i Bergen 5

De eldste funn av keramikkgjenstander er keramikkfat fra Egypt og Mesopotamia datert så langt tilbake som ca 7000 år f.Kr. Noe av historien til Sumererne, Babylonerne og Assyrerne kjenner vi takket være leirtavler med kileskrift datert til ca 2900 f.Kr.

De eldste glaserte veggfliser er funnet i Egypt, og datert til ca 1200 f.Kr. Mellom år 600 og 1300 ble porselen oppfunnet i Kina. Fra det 14. til 17. århundre begynte utbredelsen av keramiske fliser i Europa, f.eks. Majolika fra Mallorca i Spania, Fajanse fra Frankrike, delft-fliser fra Holland og sintrede fliser fra Tyskland.

I 1840 ble det tatt patent på den første tunnelovnen. Siden har utviklingen akselerert til vi nå også ser keramikk benyttet i romfart, bilindustri og legevitenskap for å nevne noen spesialområder.

Fra å være håndlagede produkter i beskjedne formater og med store toleranseavvik har industrien nå utviklet teknikker som tillater fliser med høy målenøyaktighet og i meget store formater f.eks. 1250×1600 mm, tykkelse 8 mm.

Mens gjennomløpstiden i en tradisjonell tunnelovn kan være ca 6–7 dager, er tilsvarende for en moderne «rulleovn» 2–3 timer. Kvaliteten er jevnere og gjennomgående bedre.

De tidligste glaserte gulvfliser hadde en svak glasur. Mange flislagte gulv som opprinnelig var praktstykker er i dag preget av slitasje. Teknologien har nå nådd så langt at vi har glasurer med hardhet 9 på Mohs skala, og derved en meget høy motstandskraft mot slitasje. Denne utviklingen har skjedd over de siste 10–15 år.

Det finnes også polerte, uglaserte fliser. Denne teknikken gir en helt slett, speilende overflate med en meget høy lysrefleksjon. Disse flisene leveres med sagede, rette kanter, for montering med så smale fuger som mulig.

Keramiske fliser har i alle år blitt sett på som et egnet materiale til overflater i rom hvor det er viktig med høy hygienisk standard.

Keramiske fliser brukes i dag i stor grad på innvendige flater, men også for utvendig bruk ser vi økende interesse for byggkeramikk.

Ref: http://www.murkatalogen.no/wip4/ekstranet/detail.epl?cat=1344&id=31720

Vi er klare til å hjelpe deg. Ingen jobb er for liten eller for stor.

Ta kontakt med oss dersom du vurderer nytt baderom eller oppussing av ditt gamle. Vår erfarin og våre mange fornøyde kunder i Bergen, er din trygghet.
BAD OG BADEROM I BERGEN OG OMEGN 6
Logo_02 Mester
logo sentralt